Vilka vita sängramar är snyggast?

Jag har bestämt att jag ska köpa en ny sängram för att piffa upp sovrummet lite. Jag har redan en helt okej kontinentalsäng men den är rätt ful och jag har använt mig av en gammal sänggavel mest för skyddets skull. Så även om madrassen är bra så ser det inte alls bra ut rent estetiskt och det vill jag nu fixa.

Jag har ett ganska stort sovrum så det kommer inte vara några problem att använda mig av en sängram till dubbelsängen. Sängen jag har är 180 cm bred och med en sängram kommer den ta mer plats åt alla håll än idag.

Jag har bestämt mig för att jag vill ha en vit sängram och jag ska beställa den på nätet så jag kan få den hemlevererad till dörren.

Jag har tittat på en hel del olika varianter och här nedanför är några av de jag väljer mellan. Alla tre kommer från svenska tillverkaren Mavis.

En väldigt snygg sängram som ser väl enkel och stilren ut. Lite osäker på om sidorna är praktiska eller jobbiga då det lär komma in smuts men samtidigt går det inte att städa under utan att flytta sängen, vilket man kanske inte göra allt för ofta.

En annan väldigt stilren sängram som mestadels är vit fast med vissa detaljer i ek. Detta kanske är en min favorit och sängborden i samma serie är rätt snygga även om vilka vita som helst skulle fungera.

Den sista sängramen är kanske den enklaste av dem alla. Den lämnar mycket över för att själv kunna inreda med kuddar, överkast och påslakan.

Jag har tittat på mängder av bilder och läst om tips online. Mycket inspiration och idéer kommer från sängramar.nu.

Vad tycker du? Vilken hade du valt? Berätta gärna 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *