Välkommen till Willez – min blogg

Välkommen till min blogg willez.se! Jag har länge velat ha en egen personlig hemsida eller blogg där jag kan skriva ner tankar, ge tips och lite annat som mycket handlar om sånt jag hittar på Internet.

Ibland hittar man någon intressant nyhetsartikel eller något nytt rön som är intressant att skriva om och ibland kanske det gäller något produkttips eller funderingar kring beslut. För mig har alltid skrivandet varit ett sätt att undvika trassel och ett bra sätt att kunna se tillbaka på vad man gjort och stått inför.

Däremot är jag inte den som viker ut mig med de mest personliga inläggen. Ni kommer inte läsa om någon sjuk släkting, kärleksproblem eller så. I alla fall inga specifika utan mer ur hypotetiska ståndpunkter i så fall.

Om du är rastlös så kanske du finner något av det jag skrivit intressant, men i slutändan skriver jag detta för mig själv och det jag delar med mig av behöver inte ha någon specifik målgrupp som baktanke.

/ Ville

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *