Uselt väder = gymträning

Idag är det minst sagt uselt väder och regnet bara faller vilket får mig att drömma mig bort till finare vårväder och den fina sommaren som jag vet ligger runt hörnet.

Arbetsdagen går mot sitt slut men det gäller att inte bli för trött nu utan sticka hem snabbt och ladda för ett besök på gymmet. Det hade verkligen känts bra efteråt som det alltid gör när man kämpat sig iväg och gjort ett bra pass.

Jag är lite ur synk just nu för jag brukar träna Måndagar, Onsdagar och Fredagar på gymmet. Du vet de där klassiska dagarna som så många kör. Men eftersom jag missade passet igår känner jag att jag lika gärna kan träna idag. Är jag sedan duktig så kan jag ta torsdag och lördag istället.

Det enda tråkiga är att jag blir så förvirrad. Jag vill ju springa också och jag brukar ta ett långpass på helgen. Får se hur det blir med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *