Snart bär det av mot London

Nu till helgen reser jag iväg till underbara London för ännu en vecka. Jag var där för två år sedan och tyckte det var fantastiskt men jag var där då bara i 4 dagar och tyckte inte jag hann med alls så mycket som jag hade önskat.

Nu bär det av igen och nu ska jag vara där en hel vecka för det känns verkligen som det behövs. Dessutom kommer jag inte behöva känna mig lika stressad som om jag tog ännu en weekendresa.

Det ska bli ganska kul och jag var valt att bo billigt i östra delarna av centrala London i Kensington. Därifrån kommer jag enkelt kunna ta mig vidare till de olika platserna jag vill besöka med hjälp av tunnelbanan.

Hotellet ligger också bara 400 m från Kensington Gardens och Hyde Park vilket gör att jag ett par gånger under min resa kan få till löpträningen som jag nu i sommar äntligen lyckats hålla igång. Så även den biten känns glasklar. Jag får se jag kanske t.o.m. ger mig iväg på en längre runda på kvällen genom London för att upptäcka staden på det sättet. 17-18 km borde inte vara några problem i alla fall.

Jag kan starkt rekommendera att besöka http://hotelllondon.nu/ om du vill hitta hotell i London. Jag gillar skarpt deras hotellbeskrivningar över hotellen jämfört med det man får på andra bokningssidor. Dessutom är där massor information om vad man kan se och göra under sin vistelse i London.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *