Piffa upp höststämningen med en saccosäck

saccosäckJag skrev tidigare i veckan om att hösten var här och gav några tips på hur man kan njuta av hösten. Men något man skulle komplettera med är en saccosäck, eller en sittpuff som kanske är ett vanligare namn.

Det vore en förnekelse att påstå att det inte finns många dagar under hösten och vintern som man bara vill krypa ner i något skönt och vända sig mot TV:n eller ännu bättre en öppen brasa/spis.

En saccosäck är en säck fylld av små plastkulor som formar sig när man sätter sig i den. De större varianterna där Fatboy Original är  en av de mest populära produkterna rymmer även flera barn, vilket gör de perfekta i vardagsrummet eller TV-rummet.

På 90-talet var klassiska sittpuffar väldigt populära men dagens produkter är i min mening mycket skönare och tillverkare i bättre material. Det finns säkert sämre varianter också men de jag provat från Fatboy och liknande märken är i alla fall väldigt bra. De går även bra att ta ut på sommaren och ha i trädgården då materialet är tjockt och hållbart. Det är däremot inte säkert att de alla är gjorda för att vara utomhus dygnet runt. Det är inte säkert alla modeller t.ex. klarar regn.

Det finns juniormodeller som du även kan köpa om du har barn. De är lite mindre och i mitt tycke lite för små för en vuxen, speciellt om du är man. Fayboy Original som visas på bilden ovan är däremot perfekt och finns i en mängd färger så det lär inte vara något problem att hitta någon som passar hos er.

Om du vill köpa en saccosäck så har saccosack.nu massor med information om t.ex. Fatboy saccosäckar. Där hittar du även flera återförsäljare som säljer dessa modeller. Även Fatboys egna hemsida har mycket information om produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *