The Mummy med Tom Cruise

Jag brukar gå på bio några gånger om året och just i sommar har jag varit sugen på en actionrulle med lite humor i. Du vet en sådan där man lätt ser glimten i ögat i manuset och egentligen inte behöver tänka så mycket själv utan kommer ut ur salongen lite lagom nöjd. Därför blev valet att gå och se The Mummy med Tom Cruise ganska enkelt, en film som helt enkelt passade mig perfekt i smaken denna sommar.

Filmen i sig var det inget fel på egentligen och det gav exakt det jag förväntade mig ungefär. På så sätt går det inte att inte vara nöjd känner jag. Givetvis är det ingen film som kommer nomineras på Oscarsgalan men för sin genre så är den trots allt exakt det jag vill ha. Jag betalar gärna för den typen av film om det är det jag är sugen på.

Jag var dock lite skeptisk till att återuppta Mumien som koncept då jag tyckte de två första filmerna var riktigt bra och där faktiskt Brendan Fraser passar in, något han sällan gör annars tycker jag.

Så i jämförelse med originalet så vet jag inte riktigt vad jag tycker. Det blir liksom en helt annan film med Tom Cruise i huvudrollen och man har ändå förändrat så pass mycket att det inte är samma film i ny tappning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *