Konsten att hitta ett passande soffbord

soffbord

Jag vet inte hur länge jag letat efter soffbord både på Internet och i lokala möbelaffärer utan att hitta det jag söker. Det är förvånansvärt svårt att hitta en möbel som ska passa ihop med andra möbler man redan har. Jag köpte ny soffa och valde att behålla min ”gamla” matta då den faktiskt passade bra ihop med soffans färg men att hitta ett soffbord som har rätt storlek, snygg design och praktiska funktioner är inte alls så lätt som jag först trodde.

Jag har sökt runt en hel del på Internet och kollat på sortiment hos t.ex. Mio online, men jag tycker inte riktigt att de har det jag vill ha. De har några modeller som skulle kunna passa men de känns inte så där klockrena som man hade hoppats på.

Ett bra ställe jag hamnade på var en sida som var helt inriktad på att hjälpa konsumenter att hitta soffbord. Där fick man en hel del tips och inspiration på vad man skulle kunna tänka sig att ha men för stunden kändes inte det rätt heller.

När jag väl återvände tillbaka och noggrannare tittade igenom deras lista på e-butiker som säljer soffbord så hittade jag en hel del roliga soffbord med antikt stuk. Det finns t.ex. stora kistor som er ut att vara jättegamla och som fungerar som ett soffbord med förvaring inuti. Det tyckte jag var riktigt fränt och även modellen på bilden ovan som också har det där antika stuket.

Det kan bli väldigt snyggt att ta något gammalt och göra om det och sedan använda det till något som det inte alls var tänkt från början. Soffbordet på bilden ovan skulle t.ex. kunna varit en liten dörr som man sedan återanvänt, satt hjul på och fått ett soffbord istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *