Enkel killfrisyr har blivit dyrt

Jag tycker priserna på killfrisyrer har ökat markant under de senaste 5 åren. Det känns inte som det var länge sedan jag betalade 300 kr för en klippning som tar ca 20 minuter att göra men nu idag fick jag reda på att priset stigit till 420 kr från tidigare 380 kr.

Det är rätt mycket pengar för om man har en kort frisyr som mig så behöver man klippa sig var fjärde vecka ungefär och det blir en ganska stor utgiftspost varje månad att behöva betala det.

Jag har varit trogen min frisör i drygt 10 år nu och jag känner att det var värt att kolla priserna hos andra frisörsalonger också, men det visade sig att det inte alls är mycket billigare på andra ställen. Det billigaste jag hittade var 340 kr men då ligger också salongen sämre till än där jag klipper mig idag.

Jag trodde faktiskt att det gick att hitta någon som klippte för runt 250 kr, men då får man nog ge sig utanför centrum. Kanske till någon förort eller så. Min frisyr påminner mycket om den som är på bilden faktiskt och jag tycker faktiskt 420 kr för det är dyrt. Man kanske borde köra trimmern istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *