Bakom scenerna i nya Star Wars-filmen

Jag är ett stort fan av de gamla Star Wars-filmerna och även om kanske de tre nyare inte lever upp till samma känsla som de gamla tyckte jag ändå att de var helt okej trots många skriverier.

Den 16 December 2015 är det dags för den nya Star Wars-filmen ”The Force Awakens” att ha biopremiär i Sverige och det ska bli med stor glädje som jag återvänder till en biosalong för en självklar underhållning.

Att göra uppehåll för att sedan återvända och släppa fler filmer i samma serie tror jag mycket på. Det gör att man låter de andra filmerna verkligen sjunka in och nya idéer hinner kastas bort i takt med att man inser att de inte var så bra. Andra skrivs ner och till sist lyckas man ta fram något som blir väldigt bra. Jag har stora förhoppningar på filmen och där finns ju mycket mer att berätta om vad som händer efter att de 3 första filmerna tar slut.

Videon ovan skvallrar om en del ”Behind the Scenes” för den nya filmen. För den som tycker att Star Wars haft en stor inverkan på ens uppväxt har säkert liknande intresse som jag. Man ser på den nya filmen med stor nyfikenhet. Även det kommande dator- och TV-spelet Star Wars: Battlefront som utvecklas av svenska DICE ska bli intressant att sätta klorna i (kommer i November).

För er som inte sett trailern (teaser) till filmen så hittar ni den här. För er som är nyfikna på spelet så finns det en trailer som visar vilka olika roller man kan ha i flerspelarläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *